Despre noi

Site-ul Tratamente Lemn va ofera posibilitatea sa intrati in contact cu echipa noastra si sa va lamuriti cu privire la ce inseamna tratament pentru lemn, pentru ce esente de lemn si pentru ce constructii din lemn, se aplica tratamentul.

In principiu noi furnizam produse pentru tratarea lemnului, inca de la taierea busteanului si debitarea acestuia. Constructiile din lemn ce se cer a fi tratate: case, acoperisuri, stalpi de electricitate, garduri, saceaguri, traverse de cale ferata, cherestea, mobilier, jucarii. Aceste produse se trateaza diferit in functie de aplicabilitatea produsului din lemn. In acest scop pagina noastra de contact va sta la dispozitie.

Gama noastra completa de tratament al lemnului cuprinde tratament:

  • impotriva cariilor si insectelor in general;
  • impotriva mucegaiului si a fungilor;
  • impotriva focului

De ce este necesar tratamentul?

Este necesar si util sa va tratati lemnul preventiv pentru ca fara tratament intr-o perioada de 1-3 ani de la constructia casei, pe suprafetele de lemn veti gasi semne ca apar cariile care va vor distruge lemnul.

Odata cu aparitia cariilor pe suprafata lemnului va trebui sa aplicati un tratament curativ, mai scump si greoi.

Inainte de tratamentul pe care noi vi-l putem furniza trebuie sa cunoasteti in ce fel se face pretratamentul lemnului si in ce fel trebuie sa arate lemnul pentru a nu avea probleme ulterior. Pentru acest lucru va rugam sa apelati la pagina de consultanta atasata site-ului.