Serviciul de fumigare la rece a suprafetelor inchise

Fumigare la rece

Acest serviciu se adreseaza tuturor detinatorilor de autorizatii DDD cat si persoanelor fizice nedetinatoare de autorizatii dar care au probleme cu infestarea prin aparitia gandacilor.Produsul pe care il promovam prin acest serviciu se numeste Bios Wood Fumigation si este un produs in totalitate natural, biologic pe baza de ulei de cedru.

Rezultatele sunt uimitoare intrucat dupa fumigare si deschiderea geamurilor pentru aerisire, rezultatele sunt evidente, imediat.

Serviciul il aplicam in special pentru peretii caselor de lemn infestat, unde nu se mai poate patrunde si unde prin fumigare eliminam orice tip de carie , gandac, sau arthropod.

Deasemenea se poate aplica oriunde in casa omului. Bios Wood Fumigation este produs natural care nu va ataca niciodata sanatatea animalelor de casa, a copiilor sau a d-voastra, dupa aplicare. Dupa aplicare si aerisire agandacii sunt eliminati iar in casa va persista pentru 2-3 zile miros de padure.

Bios Wood Fumigation se aplica in bucatarie, in dressing, pe haine direct, pe mobila, pe canapele, pe biblioteca de carti, pe carti si absolute nimic nu ramane murdar, uleios sau umed, nimic nu se deterioreaza.