Servicii

 • SERVICIUL DE FUMIGARE LA RECE A SUPRAFETELOR INCHISE

   Fumigare la rece

  Acest serviciu se adreseaza tuturor detinatorilor de autorizatii DDD cat si persoanelor fizice nedetinatoare de autorizatii dar care au probleme cu infestarea prin aparitia gandacilor.Produsul pe care il promovam prin acest serviciu se numeste Bios Wood Fumigation si este un produs in totalitate natural, biologic pe baza de ulei de cedru.

  Rezultatele sunt uimitoare intrucat dupa fumigare si deschiderea geamurilor pentru aerisire, rezultatele sunt evidente, imediat.

  Serviciul il aplicam in special pentru peretii caselor de lemn infestat, unde nu se mai poate patrunde si unde prin fumigare eliminam orice tip de carie , gandac, sau arthropod.

  Deasemenea se poate aplica oriunde in casa omului. Bios Wood Fumigation este produs natural care nu va ataca niciodata sanatatea animalelor de casa, a copiilor sau a d-voastra, dupa aplicare. Dupa aplicare si aerisire agandacii sunt eliminati iar in casa va persista pentru 2-3 zile miros de padure.

  Bios Wood Fumigation se aplica in bucatarie, in dressing, pe haine direct, pe mobila, pe canapele, pe biblioteca de carti, pe carti si absolute nimic nu ramane murdar, uleios sau umed, nimic nu se deterioreaza.

 • IGNIFUGARE LEMN, MONUMENTE, CASTELE, CASE VECHI, CASE DIN LEMN, MANSARDE, STRUCTURI DIN LEMN:

  Firma noastra este autorizata de catre C.N.S.I.P.C. (Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila) pentru efectuarea lucrarilor in domeniul apararii impotriva incendiilor.

  Pentru oferta de pret va rugam transmiteti un mail la office@tratamente-lemn.ro in care sa precizati ce reprezinta constructia, unde se afla, suprafata de ignifugat.

 • IMPREGNARE INSECTO-FUNGICIDA MONUMENTE, CASTELE, CASE VECHI, CASE DIN LEMN, MANSARDE, STRUCTURI DIN LEMN:

  Acest serviciu se adreseaza celor ce doresc sa aiba un lemn impregnat, tratat impotriva insectelor si mucegaiurilor.

  Tratamentul pe care il oferim se executa cu Bios Wood 224, in care se acorda 10 ani garantie impotriva insectelor sau cu Bios Wood Total prin care se acorda o GARANTIE TOTALA, PE TOATA DURATA DE VIATA LEMNULUI.

  Clientii ce apeleaza la acest serviciu sunt, in mare parte, fie cei ce-si construiesc casa si doresc garantie pe termen indelungat , fie detinatori de case vechi , valoroase, cu structuri afectate.

  Serviciul de impregnare insecto-fungicida cu Bios Wood 224 poate fii estimat intrucat acest produs se aplica pe suprafata lemnului dar pentru un calcul cat mai precis va rugam sa ne transmiteti un mail la office@tratamente-lemn.ro in care sa precizati : suprafata de tratat, dimensiunile lemnului sau numarul de metri cubi si dimensiunile cherestelei pe fiecare metru cub.

  Serviciul de impregnare insecto-fungicida cu Bios Wood Total nu poate fii estimat intrucat acest produs se impregneaza in toata masa lemnului iar pentru acest lucru trebuie factut un calcul foarte riguros. Pentru acest lucru va rugam sa ne transmiteti un mail la office@tratamente-lemn.ro in care sa precizati : suprafata de tratat, dimensiunile lemnului sau numarul de metri cubi si dimensiunile cherestelei pe fiecare metru cub.

 • ALTE SERVICII

  • Restaurarea constructiilor din lemn

  • Reconditionarea si eliminarea putregaiului prin eliminarea grinzilor si stalpurilor din structuri incastrate in betoane

  • Eliminarea garantata si definitiva a ciupercilor lignicole la constructiile din lemn

  • Hidrofobizarea suprafetelor din lemn

  • Hidrofobizarea suprafetelor din beton

  • Eliminarea definitiva a mucegaiurilor

  • Cresterea duritatii si a rezistentei (dublarea duritatii si rezistentei) structurilor din lemnul de constructii, prin impregnare