Bios Wood 224 5L

Solutie insecto-fungicida concentrata pentru combaterea cariilor de lemn destinata in special celor ce construiesc case din lemn si mansarde. Concentratie produs: 25%. Bidon 5L. Incolor.
Imaginea Bios Wood 224 5L
 • Bios Wood 224 5L
 • Bios Wood 224 5L
 • Bios Wood 224 5L

Disponibiliate: In stoc
SKU:  BW224-5L
Contactati-ne pentru o oferta!

Bidon de 5L cu 25% concentratie, ce acopera 130MP dupa dilutie intr-un singur strat.

TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS.
TRANSPORTUL SE FACE CU URGENT CARGUS


Produsul Bios Wood 224 este un insecto fungicid emulsionabil in apa, utilizat pentru prevenirea sau decontaminarea bustenilor, cherestelei proaspat taiate sau a lemnului uscat atacat de insecte de distrugere a lemnului.

Bios Wood 224 contine parte insecticida si parte fungicida. Bios Wood 224 este un insecticid emulsionabil folosit atat pentru tratamentul preventiv cat si pentru tratamentul curativ al lemnului in buna masura impotriva insectelor ce ataca lemnul, inclusiv pentru carii de lemn rasinos.

Tipuri si categorii de insecte combatute:

 • Pentarthrum huttoni
 • Lyctus
 • Brunneus
 • Hylotrupes
 • Bajulus
 • Platypodidae
 • Scolytidae

Pentru mai multe informatii aveti la dispozitie link-urile de mai jos

Modul de aplicare al tratamentului insecto fungicid pentru case din lemn si mansarde Bios Wood 224:

Pentru ca un lemn netratat si introdus in casa va asigura un mediu prielnic pentru nenumarate carii de lemn care se vor dezvolta intr-o perioada de 1-3 ani si voi fi fortat sa fac santier in casa in care locuiesc, pentru a ajunge la lemn si a-l trata curativ.

Citeste tot articolul sau descarca documentul complet

Produsul Bios Wood 224 este fabricat pe componente in Elvetia si reprezinta un produs adaptat acarienilor din Romania, unde padurile nu sunt tratate, iar lemnul circula fara restrictii in toate directiile din tara netratat.

Pentru a face diferenta intre Bios Wood 224 si alte produse, va rugam sa verificati si sa comparati:

 1. ATENTIE! - Chiar daca toate produsele se numesc anticarii, nu toate produsele anticarii ucid toate tipurile de carii. Comparati caror daunatori le este adresat produsul - marea majoritate a produselor sunt "anticari". Atata doar ca produsele aduse in tara din vestul Europei sunt in general produse folosite pentru lemnul din padurile lor, paduri tratate. De aceea, a aduce un produs anticarii din Europa fara sa testezi produsul pe cariile din padurile netratate si cheresteaua romaneasca este o greseala.Greseala apare atunci cand compari Bios Wood 224, anticarii, antimucegai pentru lemn, ce contine mai multe substante active pentru a acoperi toata gama de acarieni, cu alte produse anticarii care acopera doar 25% sau 50% din gama de acarieni care se gaseste frecvent in Romania.
 2. Este foarte important sa aflati ca un produs anticarii cum este Bios Wood 224 este un produs curativ, lucru obligatoriu, pentru acest produs. ATENTIE! - Nimeni nu va informeaza ca un produs preventiv nu va omoara oualele depuse deja, va protejeaza doar impotriva depunerii de oua de carii.
 3. ATENTIE! - comparati numarul de straturi.Cu Bios Wood 224 aplici un singur strat pe lemnul nou/vechi si neatacat de carii. Doar pe cel atacat de carii aplici doua straturi.

Specificatii produs

Tratament Lemn
Esenta Brad/Molid/Pin
Stejar/Fag/Gorun
Salcam
Tei
Exotic
Altele
Constructie Casa/Constructie lemn
Mansarda
Podea lemn
Mobilier Interior
Cherestea
Pazie/sageac
Foisor
Placari exterioare cu lemn
Tratament impotriva Anticarie
Antimicegai