Tratament parchet lemn masiv - stabilizare parchet

luni, 28 aprilie 2014

Majoritatea persoanelor care doresc sa renoveze podelele din lemn de esenta tare, mai exact a parchetului din lemn masiv, o fac datorita calitatilor de necontestat pe care acesta le ofera. Nimic nu se compara cu un material oferit de natura, deoarece poseda anumite caracteristici precum o textura placuta, design greu de copiat si o latura estetica deosebita, fapt care face din parchetul din lemn masiv principala optiune pentru podelele unei case. Numai ca lemnul este un material care ajunge sa se transforme de-a lungul timpului asupra lui actionand factorii de mediu si nu numai. Tratamentul parchetului a devenit o actiune destul de comuna in aceste zile. Prin utilizarea diferitelor tratamente de finisare si intretinere a lemnului puteti obtine aspectul dorit. In plus, beneficiati si de o protectie de durata impotriva diversilor factori nocivi. 

Daca sunteti una dintre acele persoane care apreciaza la adevarata valoare un parchet din lemn masiv, cu siguranta veti face tot ce va sta in putinta sa salvati calitatile oferite de acesta conservandu-le o lunga perioada de timp. Tratamentul parchetului se aplica atunci cand va doriti un aspect fara cusur, fara sa mai apara riscul formarii unor lacune sau spatii intre foile de parchet si totodata fara sa mai apelati la solutii precum umplerea acestora cu adeziv special sau chit cu rumegus. Pentru a scapa de toate aceste inconveniente plus altele mult mai grave, cum ar fi aparitia si instalarea unor daunatori precum cariile, furnici sau diferite tipuri de ciuperci, nu trebuie decat sa va ganditi serios la modalitatile existente pentru tratamentul parchetului.

Pentru ca tratamentul parchetului din lemn masiv sa se dovedeasca a fi un succes total, ce va fi exprimat mai tarziu prin bunastarea materialului o lunga perioada de timp, importante sunt conditiile ambientale, adica umiditatea din aer si temperatura. In conditii ideale, umiditatea din aer nu trebuie sa fie mai mare de 60% dar nici mai mica de 40%, iar temperatura nu este indicat sa depaseasca 25 de grade celsius. Insa toate aceste conditii pot fi acum uitate deoarece, tehnologia aflata in plina expansiune a adus la lumina un produs  revolutionar, care ajuta foarte mult in tot ceea ce priveste tratamentul parchetului. Bios Wood Total este un produs special care va ajuta sa stabilizati parchetul din lemn masiv fara sa mai actionati asupra lui o lunga si considerabila perioada de timp. 

Avantajul oferit de Bios Wood Total in tratamentul parchetului este dat de proprietatea principala a acestuia si anume faptul ca penetreaza fibra lemnului penetrand fiecare por,  in loc sa actioneze ca un produs pelicular. Fiind o combinatie intre ulei de cedru alaturi de piatra de quartz lichefiat intr-o solutie de ulei mineral, are un efect imediat patrunzand  cu rapiditate in inelele de crestere ale lemnului si de acolo catre toata structura acestuia. Dupa aplicarea acestui tratament lemnul nu se va mai contracta sau dilata, va fi stabil si va fi eliminata posibilitatea de a crapa. Bios Wood Total este produsul ideal si pentru parchetul din lemn masiv. Utilizand-ul va veti putea bucura de un parchet ce poseda un tratament complet eliminand diferite riscuri ce pot avea mai multe cauze