RSS

Postari din '2014' 'aprilie'

Tratament parchet lemn masiv - stabilizare parchet

Majoritatea persoanelor care doresc sa renoveze podelele din lemn de esenta tare, mai exact a parchetului din lemn masiv, o fac datorita calitatilor de necontestat pe care acesta le ofera. Nimic nu se compara cu un material oferit de natura, deoarece poseda anumite caracteristici precum o textura placuta, design greu de copiat si o latura estetica deosebita, fapt care face din parchetul din lemn masiv principala optiune pentru podelele unei case. Numai ca lemnul este un material care ajunge sa se transforme de-a lungul timpului asupra lui actionand factorii de mediu si nu numai. Tratamentul parchetului a devenit o actiune destul de comuna in aceste zile. Prin utilizarea diferitelor tratamente de finisare si intretinere a lemnului puteti obtine aspectul dorit. In plus, beneficiati si de o protectie de durata impotriva diversilor factori nocivi. 

Comentarii (0)

Impermeabilizare piatra si tratamente pentru rezistenta pietrei la apa

Impermeabilizare piatra si tratamente pentru rezistenta pietrei la apa

Exista multe moduri diferite prin intermediul carora un proprietar poate schimba aspectul unei case sau altor constructii printr-un proiect de imbunatatire.

Fie ca este vorba de modificari de baza sau de structura, impermeabilizarea a tot ceea ce inseamna constructii pe baza de piatra sau alte adaosuri nu face altceva decat sa duca la obtinerea unor rezultate mai eficiente si un loc mai placut pentru a trai.

Comentarii (0)

Constructiile din lemn si impermeabilizarea lor

impermeabilizare constructii lemn

In lumea de astazi datorita tehnologiei aflata intr-o continua schimbare, materialele ecologice se intorc in procesele moderne de constructie. Exista o multime de informatii despre tratarea lemnului si implicit un stil de viata sanatos. Conditiile de viata sunt, probabil, cel mai important aspect care ar trebui sa ne intereseze. Tot mai multi oameni incearca sa obtina un stil de viata sanatos si sa traiasca in case ecologice. De-a lungul ultimilor 20 de ani, cererea pentru casele din lemn a crescut in mod semnificativ. Companiile de constructii muncesc din greu pentru a oferi produse de calitate care presupun lemn tratat si diferite mijloace care permit impermeabilizarea lemnului.

Comentarii (0)

Tratament Lemn – Oare ce mai inseamna?

Dincolo de matematici, fizici, meserii diverse, socializari, oameni discreti sau laudarosi, convingeri si pareri, se naste o noua intrebare : Ce mai reprezinta ceea ce stiam cand totul este in schimbare?

Intradevar, si in domeniul tratarii lemnului trebuie sa sti ce doresti  ca sa incerci sa obti realizarea.

Poti intreba pe vecinul de la bloc, pe colega de la servici, un inginer  sau un avocat ce este un tratament pentru lemn si vei obtine in 95% din cazuri un raspuns de genul vopsea, lac, etc. Acesta este lucrul care le vine in memorie prima data pentru ca este un lucru impamantenit. Poti prelua din amintiri, experiente cu scara de lemn de la bunici care era vopsita, gardul de lemn care era dat cu ulei de motor, fereastra cu rama din lemn de stejar vopsita in alb sau ceva mai modern foisorul dat cu ulei de in, lasura in culori multiple.

Comentarii (0)