RSS

Blog

Produse 3 in 1 pentru tratare a lemnului sau produse profesionale

Marea majoritate a clientilor in cautare de produse cat mai usor de aplicat sau cat mai repede de aplicat, solicita produse 3 in 1, adica produse insecticide, fungicide si ignifuge. Acestea aplicandu-se impreuna nu mai solicita foarte mult mana de lucru iar timpul de aplicare devine mai scurt.

In schimb, clientul trebuie sa stie ce cumpara. In cautarea unui produs cat mai util si facil sa nu cumpere un produs superficial.
Un client intersat de acest fel de produse ar trebui sa-si puna cateva intrebari:

Comentarii (0)

Cum sa tratez lemnul?

Case din lemn: cu ce tratez lemnul? cand tratez lemnul?

O casa din lemn se construieste diferit functie de model, locul de amplasare si scopul locuintei.

Daca se doreste o casa de locuit si mostenit atunci structura casei din lemn este "tip American", in marea majoritate a cazurilor: structura din lemn, vata mineral in interior, OSB la exterior si rigips la interior. Mai exista varianta cu lemn chertat care se poate vatui la interior peste care se pozitioneaza rigipsul. La exterior polistiren sau lemn tratat.

O casa care se doreste de vacanta este construita in cele doua variante descrise mai sus sau pe structura de busteni.

Este important sa sti ce construiesti inca de la inceput ca sa sti cum sa tratezi lemnul sau mai bine spus impotriva a ce sa tratezi lemnul.

Comentarii (0)

Cand si unde se aplica Stabilizatorul si Conservantul pentru lemn, Bios Wood Total?

Produsul Bios Wood Total asigura oricaror aplicatii pe lemn stabilizare, conservare, tratament insecto-fungicid si chiar si calitati ignifuge.

Astfel ca indiferent ca se doreste constructia unei case din lemn, a mobilierului interior sau exterior , a binalelor, stalpilor de telegraf, traverse de cale ferata, jucarii, parchet masiv, este necesar aplicarea in prealabil a stabilizatorului Bios Wood Total.

Aplicatre Bios Wood Total ca Stabilizator si Conservator

Comentarii (0)

Modul de aplicare al tratamentului pentru lemn Bios Wood Total

Cu ce aplicam Bios Wood Total?

Bios Wood Total se poate aplica prin pensulare, trafalet sau pulverizare, dar NU prin imersie.

Cea mai simpla si mai practicata metoda utilizate este folosind un vermorel mic de 2 L.

Simpla pulverizare pe o singura fata este suficienta. In cazul in care se doreste sa se pulverizeze si verso, se asteapta o perioada de minim 72h.

Cu ce aplicam Bios Wood Total? 1 Cu ce aplicam Bios Wood Total? 2 Cu ce aplicam Bios Wood Total? 3

Comentarii (0)

BIOS WOOD TOTAL - Fisa tehnica

FISA TEHNICA BIOS WOOD TOTAL

CE ESTE BIOS WOOD TOTAL?

Bios Wood Total este un produs PENETRANT, nu este un produs PELICULAR. Acesta este o substanta biologica, ecologica UNICA care penetreaza extrem de rapid fibra lemnului . Bios Wood Total va intra rapid in inelele de crestere ale lemnului iar de acolo va migra catre toata structura lemnoasa. Dupa tratamentul cu Bios Wood Total lemnul nu se va mai contracta si nu se va mai dilata (nu va mai absorbi sau elibera umiditate). Lemnul va fi in totalitate stabil si nu va mai crapa.

Comentarii (1)